DarkTravel_logo
Optioneel >

Ondergrondse Urbex tour

Ukraine

BEN JE KLAAR VOOR DE BEZIENSWAARDIGHEDEN ONDER DE STAD?

Het is moeilijk voor te stellen wat er onder uw dagelijkse wandeling naar het werk gebeurt. Een ondergrondse Urbex-tour zal uw perspectief op hoe een stad eronder kan uitzien drastisch uitbreiden. Drainagetunnels, rivieren, kamers of verdedigingsbunkers liggen klaar om door u verkend te worden.

Als hoogtepunt ga je een vergeten civiele-defensiebunker binnen waar je artefacten en uitrusting vindt die sinds de Koude Oorlog onaangeroerd zijn gebleven. Samen met je groep leer je hoe het stadstunnelsysteem werkt, je leert dat er leven onder zit - fauna en flora. Je kunt uit eerste hand zien hoe het is om je te verstoppen in een civiele verdedigingsbunker, en ook hoe lang je in een bunker of een schuilkelder kunt verblijven, wat je zou drinken of eten.

Deze ondergrondse Urbex Tour wordt uitgevoerd door een professioneel team met maximale veiligheidsmaatregelen en -uitrusting (rubberen laarzen, handschoenen, helm, zaklamp). Dit is een once in a lifetime ervaring, waardoor je de stad en de straten op een heel andere manier gaat bekijken. U zult nergens ter wereld een vergelijkbare ondergrondse tour vinden.

 

1d/0n - Min 2 pers
vanaf € 80,00 pp

Meer info aanvragen >