DarkTravel_logo

Programma's


Een dag om nooit te vergeten

Ukraine

In slechts één dag beleef je niet alleen het verhaal van  Chernobyl vol mythen en legendes met je eigen gekwalificeerde  Discover Chernobyl gids, maar creëer je ook echt een eigen verhaal.  Ontworpen voor mensen met een strak schema en een verlangen om  de waarheid achter de grootste nucleaire kernramp in de geschiedenis  te vinden. De enige eendaagse tour met een programma vol geschiedenis,  foto's en video's van Chernobyl.  De meest diepgaande tour die je ooit hebt meegemaakt, de beste selfie locaties, alle belangrijke omgevingen en  attracties in Pripyat, de kerncentrale van Chernobyl  (buiten vanaf een veilige afstand) en gegarandeerd de Duga-radar. 

3d/2n - Kiev - Kiev
vanaf € 285,00 pp

Meer info >
 

Ervaar een post-apocalyptische wereld

Ukraine

De meest opwindende ontdekkingstocht die je ooit zult beleven. Door twee dagen Chernobyl te verkennen, wordt u beloond met minstens drie keer meer te zien.  Het blootleggen van mysteries van iconische plaatsen, het betreden van gebieden buiten de gebaande paden met scènes die je nog niet gezien hebt, het verdiepen in de verhalen van Chernobyl helden zijn slechts een fractie van de reisroute. Een nacht doorbrengen in de stad Tsjernobyl of in de stad gebouwd voor evacués - Slavutych geeft u een heel nieuw perspectief over niet alleen het verleden, maar ook de toekomst van de Chernobyl-zone.

 

4d/3n - Kiev - Kiev
vanaf € 480,00 pp

Meer info >
 

Chernobyl + kerncentrale

Ukraine

Een tour voor de dappere die nooit genoeg hebben. Word een van de weinige bezoekers van de Uitsluitingszone van Chernobyl die  voet zetten op de plaats die de moderne geschiedenis van de mensheid heeft veranderd. Nu supersafe en alleen nog met Discover Chernobyl.

Deze ultieme Chernobyl ervaring, met een start in Kiev, bestaat uit 2 uur doorbrengen in de Tsjernobyl Exclusion Zone met een (tot) 4 uur durend veilig bezoek aan de (in) beroemde kerncentrale van Chernobyl zelf, die naast de spookstad Pripyat staat. Kleed je aan in de witte overalls die in de Sovjet-Unie werden gebruikt door de arbeiders van de centrale om rond te dwalen in de gouden gangen die alle eenheden met elkaar verbinden, om het monument van Valeriy Khodymchuk - ingenieur die nooit werd gevonden - te zien, om de ondergrondse veiligheidskamer, Unit 3 Hoofdcirculatiepomp zaal, Centrale Controlekamer en vooral de Unit Controlekamer te betreden met een kans om de legendarische AZ-5 knop in te drukken, die te laat werd ingedrukt op diezelfde nacht van 26 april 1986. Nu wordt u een ingewijde van Chernobyl.

 

4d/3n - Kiev - Kiev
vanaf € 660,00 pp

Meer info >
 

Private Chernobyl tour

Ukraine

Privé-rondleidingen geven de bezoekers van de Chernobyl-zone de mogelijkheid om de plaatsen te zien die gewoonlijk verborgen zijn voor groepsreizen en om delen van de stad Pripyat en de Uitsluitingszone binnen te gaan die tijdens de rondleidingen zelden te zien zijn. Bovendien kunt u de locaties die u interesseren uitkiezen. U kunt kiezen uit 4 / 5 tot 6 dagen.

De tour geeft u de vrijheid om toegang te krijgen en zelfs naar no-go plaatsen te gaan die uw adrenalinegehalte verhogen. Uw Chernobyl programma wordt zo geregeld dat u zelfs op de meest toeristische plekken de kans krijgt om de enige te zijn. Of het nu gaat om het zwembad, de nieuwe sarcofaag boven de centrale van Chernobyl, Hotel Polissya, ziekenhuis, kleuterschool, reuzenrad ... of zelfs plaatsen in Pripyat die zelden bezocht zijn zoals het lijkenhuis, de dansvloer in de open lucht, de verlaten tank ISU-152, de radioactieve grijper, de gasmaskeropslag, het laboratorium voor radioactieve grond, het autokerkhof, de woonboot, de verlaten kranen, de onafgewerkte krachtcentrales nr.5 en 6 en als supplement - zie: Chernobyl Reactor 4 Controlekamer.

4d/3n - 400€ - Min 10p // 425€ - Min 8p // 460€ - Min 6p // 510€ - Min 4p // 680€ - Min 2p
vanaf € 400,00 pp
5d/4n - 530€ - Min 10 p / 580€ - Min 8 p / 625€ - Min 6 p / 695€ - Min 4 p / 925€ - Min 2 p
vanaf € 530,00 pp
6d/5n - 650€ - Min 10 p / 720€ - Min 8 p / 800€ - Min 6 p /875€ - Min 4 p /1185€ - Min 2 p
vanaf € 650,00 pp
1d/0n - Suppl - BEZOEK KERNCENTRALE - 3 Uur
vanaf € 180,00 pp
1d/0n - Chernobyl Reactor 4 Controlekamer - 5 uur
vanaf € 230,00 pp

Meer info >
 

Chernobyl Reactor 4 Controlekamer

Ukraine

Al meer dan 30 jaar gesloten, nu veilig en toegankelijk voor u om in het meest epische deel van het Chernobyl-verhaal te gluren. Een plaats waar de tijd stopte op het moment dat reactor 4 (op slechts 30 meter afstand) explodeerde en de geschiedenis van de mensheid en het lot van miljoenen mensen veranderde.

De 5 uur durende Chernobyl Reactor 4 controlekamerrondleiding is een verrassend evenwicht tussen een goed geïnformeerde excursie en een tijdreis, met adembenemende momenten dankzij het buitengewone programma dat slechts weinig bezoekers van Chernobyl kan ervaren. Wees er één van, er is geen verdere stap die je kan zetten.

Opgepast: Bezoek aan Chernobyl Reactor 4 Controlekamer ( 5 uur ) is enkel mogelijk in combinatie met de Private Chernobyl tour. 

1d/0n - Duurt 5 uur.
vanaf € 230,00 pp

Meer info >